Skip to main content
Beginning of main content

"Very helpful staff. Close to the beach and bus stops. " More

By a verified traveller on Mon 15 Apr 2019

Enter dates to see availability

Comfort Apartment, 1 Bedroom, Ocean View

Bed Count 2 Twin Beds Maximum Occupancy 3 Max

Comfort Studio

Bed Count 2 Twin Beds Maximum Occupancy 2 Max

Comfort Apartment, 1 Bedroom, City View

Bed Count 2 Twin Beds Maximum Occupancy 3 Max

Aparthotel Vistamar ratings based on 5 Verified Reviews

Review Summary
2.6 out of 5 2.5 out of 5.0
Room cleanliness 4.0 out of 5.0
Service & staff 4.0 out of 5.0
Room comfort 2.0 out of 5.0
Hotel condition 2.5 out of 5.0

Guest reviews for Aparthotel Vistamar

Everyone (2) Couples (1)
4 out of 5
Very helpful staff. Close to the beach and bus stops.

Posted by on 15 Apr 2019

Was this review helpful to you?
Comment from Hotel Management

10 Dec 2019 by Celeste

Dear Pauline, Thanks for your comments and for having selected our hotel. We are happy that you enjoyed your stay and we hope to have you back soon.

2 out of 5
1. Huone, Pimeä, ikkuna huoneen sivulla. Ikkunasta ja parvekkeelta näkyi taivas. Parvekkeen penkillä seisoen meri. Jääkaappi umpi jäässä, sulatettuani sen, kaikki jäätyi, litra mehua, voi ym. Olin huolissani, koska jääkaapissa säilytettäviä lääkepipettejä kuukaudeksi, jotka eivät saaneet jäätyä. Yleisvalaistusta huoneen perillä, jossa esim sohva ja tv, ei ollut. Sain vaihdettua huoneen käytävän toiselle puolelle vastaavaan. Tilanne valaistuksen suhteen sama, jääkaapin suhteen sama, tv pieni, ei voinut siirtää esim sänkyä lähemmäksi, että olisi voinut katsoa siitä. Ikkuna/ parvekkeen ovi, antoi paremmin valoa kuin edellisessä, aurinko paistoi ip:llä, mutta muuten sama tilanne- taivas näkyi ja vuoret korkealla. Merikin kun seisoi penkillä. Astioita huoneissa niukasti, ei edes viinilaseja. Respasta sai hakemalla vesi ja viinilasit, vedenkeittimen - kahvinkeitintä ei saanut. Parvekkeen ovi ei lukkiutunut. Ilmalämpöpumppu piti parvekkeella häiritsevää ääntä, varmaan naspurillekin viereisellä parvekkeella, koska parvekkeet olivat katon sisään upotetut ( Kattohuoneistot), Onneksi oli hyvät ilmat, joten päivät olin ulkona. Hotellin piha-, allas- alueet ankeat. Siisti, henkilökunta ystävällinen, rauhallinen. Rakennus vanha.

Posted by on 18 Feb 2020

Was this review helpful to you?
3 out of 5
Huono suihku missä ei voinut pestä hiuksia huonon vedenpaineen takia. Jyrkänmäen päällä,ei huonojalkaisille! Yksi työntekijä aivan ihana, sai hyvälle mielelle!

Posted by on 30 Dec 2019

Was this review helpful to you?
2 out of 5
Hotelli oli parhaat päivät nähnyt, sänky oli aivan kamala

Posted by on 12 Mar 2019

Was this review helpful to you?
2 out of 5
Pros: Hyvällä paikalla, kunto nousee kun kävelee mäen ylös.
Cons: Katso kokemuksia osio.
Hotellissa ei ollut kahvin eikä vedenkeitintä. Yksi kahvilusikka. Kolme kahvikuppia, mutta yhdessä oli vain tassi. Jääkaapin pakastinta oli aivanpaksussa jäässä. Tuolinalkoihin voisi laittaa huovat, eivät niin paljon kolisisi kivilattiaa vasten, eikä kuuluisi ympäritaloa. Parvekkeella tupakantumpiia.

Posted by , from helsinki on 10 Jan 2018

Was this review helpful to you?

*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.