Skip to main content
Beginning of main content

Enter dates to see availability

Luxury Apartment, 1 Bedroom

Bed Count 1 Full Bed Maximum Occupancy 2 Max

Standard Apartment, 2 Bedrooms

Bed Count 2 Full Beds Maximum Occupancy 4 Max

Standard Apartment, 1 Bedroom

Bed Count 1 Full Bed Maximum Occupancy 2 Max

Luxury Apartment, 2 Bedrooms

Bed Count 1 Queen Bed Maximum Occupancy 4 Max

Standard Apartment, 3 Bedrooms

Bed Count 2 Twin Beds Maximum Occupancy 6 Max

Waterfront Village ratings based on 3 Verified Reviews

Review Summary
4.7 out of 5 4.5 out of 5.0
Room cleanliness 4.5 out of 5.0
Service & staff 4.0 out of 5.0
Room comfort 4.5 out of 5.0
Hotel condition 5.0 out of 5.0

Guest reviews for Waterfront Village

Everyone (1) Couples (1)
5 out of 5

Loistava paikka kokea Kapkaupunki

Pros: Toinen kerta täällä eikä taatusti jäänyt viimeiseksi
Kyse ei ole varsinaisesta hotellista vaan huoneistoista, jotka kunkin omistaja on sisustanut oman makunsa mukaan eli variaatioita löytyy eikä sisustuksesta pysty sanomaan mitään yleispitävää. Oma sattui tällä kertaa olemaan loistava. Sijainti on täyden kympin arvoinen, Waterfrontiin kävelymatka 2 minuuttia ja keskustaan alle 10 minuuttia. Alue on ympävuorokautisesti vartioitu, siivous kuuluu hintaan, suurimmassa osassa asuntoja on pyykkikone ja kuivausrumpu. Huoneissa parveke aluetta halkovaan kanaaliin päin.

Posted by on 24 Mar 2018

Was this review helpful to you?
5 out of 5

Optimale Lage

Näher an der bekanntesten Ecke Kapstadts, der "W&A Waterfront" Übernachten geht nicht. Wohnung gross, geräumig & sehr gut ausgestattet. Der Service ist prima, die Menschen dahinter sieht man jedoch nicht. Die Ankunft & das einchecken war eher langwierig, nicht koordiniert. Auschecken hingegen super. Es ist eine sichere Region, um am Abend zu Fuss unterwegs zu sein.

Posted by on 4 Nov 2016

Was this review helpful to you?
4 out of 5

Loistava sijainti

Koska kyseessä ei ole varsinainen hotelli vaan kompleksi, joka koostuu huoneistoista, joista jotkut vuokraavat niitä ja joissa osassa on asukkaat, arviointi huoneen osalta on vain ja ainoastaan sen huoneen, jossa itse asuit. Omalle kohdalle sattui ( pieni yhden makuuhuoneen huoneisto ) yksilö, jonka omistajan huonekalumaku oli varsin erikoinen. Se olikin sitten ainoa miinuspuoli koko paikassa. Alue on erittäin turvallinen, paikalla ympärivuorokautinen vartioin ja alueella pääsee ainoastaan avainkortilla. Sijainti on aivan loistava, Waterfrontin keskustaan kävellen n. 3-4 minuuttia ja kaupungin keskustaan tuplasti enemmän.

Posted by on 14 Dec 2015

Was this review helpful to you?

*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.